052 / 776 349  • Fax:  052 / 721 131

Odobrava se isplata jednokratne novčane pomoći učenicima srednjih škola i studentima

Na  temelju Zakona o lokalnoj i područnoj  (regionalnoj) upravi i samoupravi, članka 57. Statuta Općine Grožnjan, Načelnik je dana 21. studenoga  2018.g. donio slijedeći

Z A K L J U Č A K

  1. Odobrava se isplata jednokratne novčane pomoći učenicima srednjih škola i studentima s prebivalištem  na području Općine Grožnjan Grisignana za 2018.g., koji redovno izvršavaju svoje obveze i to:
    • za učenike  1.000,00 kuna;
    • za studente 1.200,00 kuna.
  1. Učenici i studenti su obavezni dostaviti ispunjeni obrazac i potvrdu o upisu u srednju školu ili na fakultet i to najkasnije do 15. prosinca 2018.g..
  2. Nalaže se Odsjeku za proračun, financije i računovodstvo Općine Grožnjan Grisignana da izvrši isplatu na temelju potpunih zahtjeva. 
  3. Ovaj Zaključak će se objaviti u Službenim novinama Općine Grožnjan Grisignana, na Oglasnoj ploči Općine Grožnjan Grisignana i na službenim web stranicama Općine Grožnjan Grisignana.

NAČELNIK:

Claudio Stocovaz, prof. 

Upit
Ime i prezime (*)

Invalid Input
Mobitel za SMS (*)

Invalid Input
Prepišite znakove (*)
Prepišite znakove

Invalid Input
Privola

Invalid Input da se moji osobni podaci pohrane u Općina Grožnjan - Comune di Grisignana i da se koriste za slanje odgovora .Više možete pročitati u Zaštita osobnih podataka.
Email (*)

Please let us know your email address.
Poruka

Please let us know your message.         
              
                       

 

          ©: Općina Grožnjan - Comune di Grisignana, Izrada: Studio WEB ART